“Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen”

Loesje

Referenties

IYZf-zVW

DRECHTZORG

Als Saskia iets voor elkaar wil krijgen, dan zorgt ze linksom of rechtsom dat het ook gebeurt. Tegenslagen worden met haar positieve instelling oplossingsgericht uit de weg geruimd. Op efficiente wijze zijn in onze samenwerking de afgesproken resultaten behaald.

Janet Vos, Manager Ketenzorg

Saskia beschikt over een scherpe analytische blik die zij combineert met jarenlang ervaring en kennis van zorg. Deze vaardigheden samen met haar enorme enthousiasme hebben geleid tot een goede en prettige samenwerking wat uiteindelijk een mooi resultaat op heeft geleverd.

Niels Stuve, stagiaire

5

MR ZORG

Daadkrachtig en innovatief, dat zijn de eerste woorden die in je opkomen als je aan Saskia denkt. Maar visionair volgt al snel. Snel in haar denken en doen (soms te), concreet en altijd op zoek naar kansen om organisaties en mensen beter te maken! Van harte aanbevolen!

Peter Dijkstra, senior consultant en ondernemer

wielborgh

DE WIELBORGH

Ik typeer Saskia als enthousiast, vakkundig en toegankelijk. Zij voelt haarscherp aan wat ik als klant wil bereiken en hoe daar te komen.

Jorge Heynen, manager marktstrategie & innovatie De Wielborgh, Dordrecht

LINGE’S ZORGLANDGOED

LINGE’S ZORGLANDGOED

Met veel plezier en inspiratie heeft Saskia voor ons een stakeholders workshop georganiseerd en hebben we met onze deelnemers de kernwaarden bepaald voor Linge’s Zorglandgoed. In een afwisseling van structuur en openheid voor eigen inbreng, hebben de aanwezigen de sessie ervaren als zeer waardevol. In één reactie is dat mooi weer gegeven: ‘Dank jullie wel voor deze inspirerende, warme middag, we zullen ’t ei uitbroeden’. In de evaluatie hebben alle deelnemers Saskia zeer goed gewaardeerd als voorzitter en haar een cijfer gegeven tussen de 8 en de 10 en gemiddeld een 8,5! In de toelichting is ze getypeerd met ‘Duidelijk, hartelijk, centraal, samenvattend, rustig met aandacht voor iedereen, to the point, tijdsbewaking en uitleg’. Als opdrachtgever kan ik mij hier volledig bij aansluiten.

Nicoline van Iperen, directeur/bestuurder

Closeup Businesspeople Hand Holding Jigsaw Puzzle

LANDELIJK SERVICEMANAGERS OVERLEG (LSMO)

Saskia is een inspirerende persoonlijkheid met veel kennis van zaken. Met haar enthousiaste, gedreven en kernachtige aanpak heeft ze  in de rol van bestuursvoorzitter het LSMO de afgelopen jaren een enorme stap vooruit geholpen.

Joanneke Holtrup, coördinator zorgcentrale en ledenservice, Thuiszorg Het Friese Land

Saskia is vijf jaar (2009-2014) inspirerend voorzitter geweest van de vergaderingen van het LSMO. Ik heb Saskia leren kennen als een betrokken en ondernemende vrouw. Met enthousiasme heeft zij haar kennis gedeeld en heeft zij anderen gestimuleerd te ondernemen en te ontdekken. Met haar bedrijf Smeenk Zorgorganisatie, zal Saskia zorginstellingen adviseren en begeleiden bij het implementeren van zorginnovaties. Zij biedt een heldere helpende hand bij ingrijpende veranderingen.

Gerrie Rijkse, manager ledenservice Careyn

Ik heb Saskia leren kennen als iemand die ondernemen benadert vanuit gedeelde belangen. Ze heeft veel aandacht voor de meeropbrengst die verschillende partijen kunnen verwerven door samen te werken. Ze is daarnaast bijzonder accuraat en gedegen, zonder onpersoonlijk te worden. Als het om ondernemen in de zorg gaat heeft Saskia een heel duidelijk beeld van de dingen die werken of juist niet. Ze heeft zich op dat gebied in mijn ogen als een voorloper laten zien. Het is daarom niet verwonderlijk dat ze die ondernemingszin nu toont met Smeenk Zorginnovatie. Ik verwacht dat ze veel zorginstellingen en -ondernemers uitstekend zal begeleiden met de ontwikkeling van nieuwe marktproposities.

Jeroen Scheffer, manager ledenservice Omring

SWOGB_logo

STICHTING WELZIJN OUDEREN GEMEENTE BOXMEER (S.W.O.G.B.)

SWOGB organiseert lezingen voor ouderen. Dit jaar was er een lezing met als titel: slimme zorg. Omdat men ouder wordt en dat men zo lang mogelijk thuis wil/moet blijven, is het zinvol om te kijken hoe men op een goede en prettige manier dit kan realiseren. Daarom was deze lezing naar het  idee van de werkgroep heel geschikt voor de doelgroep. De middag werd verzorgd door Saskia Smeenk. Ze legde eerst uit waar je zoal aan kunt denken bij slimme zorg. Ze daagde de mensen uit om vragen te stellen, ideeën aan te dragen en tips uit te wisselen. Dat is ook gelukt. Het was een zinvolle middag met voldoende discussie en inbreng van de mensen zelf. Saskia heeft aangegeven dat er veel mogelijk is om met hulp/middelen en zorg op een prettige manier te leven is. Hiervoor is het wel nodig om mensen in te schakelen die met “de ouder ”bekijkt wat en hoe het een en ander te realiseren is.

Wilna van den Berg, vrijwilliger Stichting Welzijn Ouderen Boxmeer

  • Contactgegevens

   SMEENK Zorginnovaties
   Lingedijk 33
   4247 EE Kedichem

   M: 06-51246866
   E: info@smeenkzorginnovaties.nl

  • Contact us